• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Simpukkarisotto

Simpukkarisotto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 30 - 60 min
  • 100 kcal / 100 g

Ainekset

    • 2dlPirkka pitkäjyväistä riisiä
    • 5dlvettä
    • 1kalaliemikuutio
    • 2rklvoita
    • 2tlPirkka currya
    • 1pieni purjo
    • 1tlk(185 g)herkkusieniviipaleita

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä riisit kypsiksi kalaliemessä pakkauksen ohjeen mukaisesti.
  2. Kuumenna rasva paistokasarissa, lisää curry ja halkaistu, huuhdottu ja hienonnettu purjo sekä valutetut herkkusienet.
  3. Sekoita joukkoon kypsä riisi ja valutetut simpukat. Kuumenna ja tarjoa yrtti-valkosipulipatongin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 100 kcal419 kJ
  • Proteiinia3,68 g
  • Hiilihydraatteja14,3 g
  • Rasvaa3,27 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille