
Sinappinen savulohi-perunasalaatti
- Annosmäärä10 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
Resepti: Midi Vuorela
- Gluteeniton
Ainekset
10 annosta
1 kg | kuorittuja perunoita tai |
vettä tai | |
suolaa tai | |
muutama tillinvarsi tai | |
1–2 | punasipulia tai |
1 dl | oliiviöljyä tai |
1/2 dl | viinietikkaa tai |
2 rkl | maalaissinappia tai |
2 tl | sokeria tai |
1 tl | suolaa tai |
1 tl | mustapippuria tai |
2 rs (á 250 g) | savulohikuutioita tai |
1 dl | ruohosipulia tai tilliä hienonnettuna tai |
Valmistus
30 - 60 min
Keitä perunat suolalla ja tillillä maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta.
Silppua kuoritut punasipulit.
Sekoita kastike oliiviöljystä, viinietikasta, sinapista, sokerista, suolasta ja pippurista.
Paloittele hiukan jäähtyneet perunat kastikkeeseen ja sekoita punasipulisilppu joukkoon.
Peitä kelmulla ja anna maustua ja jäähtyä jääkaapissa kahdesta tunnista seuraavaan päivään.
Sekoita savulohikuutiot ja tilli- tai ruohosipulisilppu joukkoon ja kaada salaatti tarjoiluvadille.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,0(23 arvostelua)
- 30 - 60 min4,4(17 arvostelua)
- 30 - 60 min4,0(2 arvostelua)
- 30 - 60 min4,3(8 arvostelua)
- 30 - 60 min2,9(11 arvostelua)
- 30 - 60 min4,1(7 arvostelua)
- yli 60 min
- yli 60 min
Arvostele resepti
ka. 4,0 (2 arvostelua)