Sinappinen savulohi-perunasalaattiReseptin teki kumppani

Sinappinen savulohi-perunasalaatti

Resepti: Midi Vuorela

  • 10 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

10 annosta
    • 1kgkuorittuja perunoita
    • vettä
    • suolaa
    • muutama tillinvarsi
    • 1-2punasipulia
    • 1dloliiviöljyä
    • 1/2dlviinietikkaa
    • 2rklmaalaissinappia
    • 2tlsokeria
    • 1tlsuolaa
    • 1tlmustapippuria rouhittuna
    • 2rs(á 250 g)savulohikuutioita
    • 1dlruohosipulia tai tilliä hienonnettuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä perunat suolalla ja tillillä maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta.
  2. Silppua kuoritut punasipulit.
  3. Sekoita kastike oliiviöljystä, viinietikasta, sinapista, sokerista, suolasta ja pippurista.
  4. Paloittele hiukan jäähtyneet perunat kastikkeeseen ja sekoita punasipulisilppu joukkoon.
  5. Peitä kelmulla ja anna maustua ja jäähtyä jääkaapissa kahdesta tunnista seuraavaan päivään.
  6. Sekoita savulohikuutiot ja tilli- tai ruohosipulisilppu joukkoon ja kaada salaatti tarjoiluvadille.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille