Sinappinen savulohi-perunasalaattiReseptin takana kumppani

Sinappinen savulohi-perunasalaatti

  • Annosmäärä10 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Gluteeniton
Resepti: Midi Vuorela
  • Gluteeniton

Ainekset

10 annosta
1 kg
 
kuorittuja perunoita
tai
 
vettä
tai
 
suolaa
tai
 
muutama tillinvarsi
tai
1–2
 
punasipulia
tai
1 dl
 
oliiviöljyä
tai
1/2 dl
 
viinietikkaa
tai
2 rkl
 
maalaissinappia
tai
2 tl
 
sokeria
tai
1 tl
 
suolaa
tai
1 tl
 
mustapippuria
tai
2 rs (á 250 g)
 
savulohikuutioita
tai
1 dl
 
ruohosipulia tai tilliä hienonnettuna
tai

Valmistus

30 - 60 min
Keitä perunat suolalla ja tillillä maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta.
Silppua kuoritut punasipulit.
Sekoita kastike oliiviöljystä, viinietikasta, sinapista, sokerista, suolasta ja pippurista.
Paloittele hiukan jäähtyneet perunat kastikkeeseen ja sekoita punasipulisilppu joukkoon.
Peitä kelmulla ja anna maustua ja jäähtyä jääkaapissa kahdesta tunnista seuraavaan päivään.
Sekoita savulohikuutiot ja tilli- tai ruohosipulisilppu joukkoon ja kaada salaatti tarjoiluvadille.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,0 (2 arvostelua)