Sinihomejuusto-ananaskuorrutettua kalkkunaa
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Kananmunaton
Sinihomejuustolla ja ananaksella kuorrutettu kalkkuna maistuu perunoiden ja ananaksen kanssa.
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
n. 400 g (3 kpl) | marinoituja kalkkunan fileepihvejä tai |
1/2 tlk (à 227 g) | tai |
1/2 pkt (à 125 g) | tai |
1/2 dl | Pirkka persiljaa tai |
Pinnalle | |
---|---|
Pirkka paahdettua sipulirouhetta tai |
Valmistus
alle 30 min
Grillaa kalkkunat tai paista ne pannulla. Kun pinta on saanut hieman väriä, käännä kalkkunat. Jatka grillaamista, kunnes kalkkunat ovat kypsiä eli noin 10–15 minuuttia.
Sekoita hyvin valutettu ananasmurska, murennettu sinihomejuusto ja hienonnettu persilja tahnaksi. Jaa seos kalkkunapihvien pinnalle. Kuumenna vielä 3–5 minuuttia, kunnes sinihomejuusto on sulanut. Ripottele pinnalle paahdettua sipulia juuri ennen tarjoilua. Tarjoa lisäksi keitettyjä uusia perunoita ja raikasta salaattia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,7(17 arviota)
- alle 30 min4,5(4 arviota)
- alle 30 min3,7(15 arviota)
- alle 30 min3,9(13 arviota)
- alle 30 min4,6(26 arviota)
- alle 30 min5,0(2 arviota)
- alle 30 min2,5(2 arviota)
- alle 30 min3,9(54 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,5 (2 arviota)
- eeppo7 vuotta sittenHyvä resepti aijon kokoella