• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sinihomejuusto-ananaskuorrutettua kalkkunaa

Sinihomejuusto-ananaskuorrutettua kalkkunaa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 121 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

Valmistus

alle 30 min
  1. Grillaa kalkkunat tai paista ne pannulla. Kun pinta on saanut hieman väriä, käännä kalkkunat. Jatka grillaamista, kunnes kalkkunat ovat kypsiä eli noin 10-15 minuuttia.
  2. Sekoita hyvin valutettu ananasmurska, murennettu sinihomejuusto ja hienonnettu persilja tahnaksi. Jaa seos kalkkunapihvien pinnalle. Kuumenna vielä 3-5 minuuttia, kunnes sinihomejuusto on sulanut. Ripottele pinnalle paahdettua sipulia juuri ennen tarjoilua. Tarjoa lisäksi keitettyjä uusia perunoita ja raikasta salaattia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 121 kcal508 kJ
  • Proteiinia19,8 g
  • Hiilihydraatteja1,47 g
  • Rasvaa4,02 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1