Sinihomejuusto-ananaskuorrutettua kalkkunaa
Sinihomejuustolla ja ananaksella kuorrutettu kalkkuna maistuu perunoiden ja ananaksen kanssa.
4 annostaalle 30 min121 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- n. 400g(3 kpl)marinoituja kalkkunan fileepihvejä
- 1/2tlk(à 227 g)Pirkka ananasmurskaa
- 1/2pkt(à 125 g)Pirkka sinihomejuustoa
- 1/2dlPirkka persiljaa
Pinnalle
- Pirkka paahdettua sipulia
Valmistus
alle 30 min- Grillaa kalkkunat tai paista ne pannulla. Kun pinta on saanut hieman väriä, käännä kalkkunat. Jatka grillaamista, kunnes kalkkunat ovat kypsiä eli noin 10-15 minuuttia.
- Sekoita hyvin valutettu ananasmurska, murennettu sinihomejuusto ja hienonnettu persilja tahnaksi. Jaa seos kalkkunapihvien pinnalle. Kuumenna vielä 3-5 minuuttia, kunnes sinihomejuusto on sulanut. Ripottele pinnalle paahdettua sipulia juuri ennen tarjoilua. Tarjoa lisäksi keitettyjä uusia perunoita ja raikasta salaattia.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 121 kcal508 kJ
- Proteiinia 19,8 g
- Hiilihydraatteja1,47 g
- Rasvaa4,02 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Hyvä resepti aijon kokoella