• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Sitruunainen katkarapupastaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Sitruunainen katkarapupasta

Sitruunainen katkarapupasta on ihanan raikas! Katkarapuja ei kannata keittää, sillä ne sitkistyvät keitettäessä. Tarjoite parmesaaniraasteen kera ja nauti!

  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 492 kcal / annos (230g)

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

    • parmesaania raastettuna

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata katkaravut ja valuta ne. Halkaise, huuhdo ja suikaloi purjo. Kuullota purjosuikaleet öljyssä.
  2. Lisää sitruunan mehu, ruokakerma, ketsuppi, fondi ja mausteet. Keitä kastiketta muutaman minuutin ajan.
  3. Lisää katkaravut ja tilli. Kuumenna, mutta älä keitä (katkaravut sitkistyvät keitettäessä). Sekoita kastike keitetyn tagliatellen joukkoon ja koristele tillillä. Tarjoa lisäksi parmesaanijuustoraastetta.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 230g100 g

  • 492 kcal2 060 kJ
  • Proteiinia26 g
  • Hiilihydraatteja58,2 g
  • Rasvaa16,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 24 arvostelua