Sitruunainen lohipasta ja tomaatti-sipulisalaattiReseptin teki kumppani

Sitruunainen lohipasta ja tomaatti-sipulisalaatti

  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta

Pasta

    • 1sipuli
    • 1-2tltimjamia
    • 4dlruokakermaa
    • 500glohifileetä
    • 1sitruunan kuori ja mehu
    • suolaa
    • mustapippuria
    • tilkkaoliiviöljyä
    • 1ruukkusitruunamelissaa
    • tagliatelle-pastaa
    • parmesaania raastettuna

Tomaatti-sipulisalaatti

    • 3isoa tomaattia
    • 1pieni punasipuli
    • ripaussokeria
    • suolaa
    • mustapippuria
    • oliiviöljyä

Valmistus

yli 60 min
  1. Pasta: Hienonna sipuli ja kuullota se pehmeäksi tilkassa oliiviöljyä.
  2. Lisää pannulle timjami, sitruunamehu ja raastettu kuori sekä ruokakerma, kiehauta ja hauduta hetki. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Kuutioi nahaton lohifilee pieniksi kuutioiksi. Sekoita lohikuutiot ja hienonnettu sitruunamelissa kuumaan kastikkeeseen ja tarjoile keitetyn tagliatelle- pastan kanssa. Raasta pinnalle tuoretta parmesaania.
  4. Tomaatti-sipulisalaatti: Viipaloi tomaatit ja sipulit ohuiksi viipaleiksi. Laita sipulirenkaat pieneen kulhoon ja ripottele niille suolaa ja ripaus sokeria.
  5. Kun sipulit ovat pehmeitä, sekoita joukkoon tilkka oliiviöljyä ja mustapippuria. Asettele tomaattiviipaleet kauniisti lautaselle ja levitä päälle sipulit. Kaada kulhoon jäävä kastike päälle ja tarjoile.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua