
Sitruunaseiti ja kermaperunat
Sitruunaseiti ja kermaperunat ovat monien suosikkiruokaa. Pippurilla ja sitruunalla saa potkua alaskanseitiin ja kermalla pehmeyttä perunoille.
4 annostayli 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(750 g)juusto-kermaperunoita
Sitruunaseiti:
- 1pkt(4x100 g)alaskanseitiä
- suolaa
- pippuria
- 1sitruuna
- 1/4dlvoisulaa
- 1rklkorppujauhoja
Valmistus
yli 60 min- Kuumenna uuni 220 º C. Kypsennä kermaperunat pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kun perunat ovat olleet uunissa 20-30 minuuttia laita sitruunaseiti uuniin.
- Asettele kalapalat voideltuun uunivuokaan ja ripottele suolaa ja pippuria mausteeksi.
- Leikkaa sitruuna kahteen osaan. Purista toisesta puolikkaasta mehu ja valuta se kalapalojen päälle vuokaan. Leikkaa toinen sitruunan puolikas koristeviipaleiksi tai -lohkoiksi.
- Valuta sulatettu voi kalapalojen päälle ja ripottele pinnalle ohut kerros korppujauhoja.
- Laita kalavuoka uuniin ja anna kypsyä noin 30 minuuttia.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi