Sitruunaseiti ja kermaperunatReseptin teki kumppani

Sitruunaseiti ja kermaperunat

Sitruunaseiti ja kermaperunat ovat monien suosikkiruokaa. Pippurilla ja sitruunalla saa potkua alaskanseitiin ja kermalla pehmeyttä perunoille.

  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(750 g)juusto-kermaperunoita

Sitruunaseiti:

    • 1pkt(4x100 g)alaskanseitiä
    • suolaa
    • pippuria
    • 1sitruuna
    • 1/4dlvoisulaa
    • 1rklkorppujauhoja

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuumenna uuni 220 º C. Kypsennä kermaperunat pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kun perunat ovat olleet uunissa 20-30 minuuttia laita sitruunaseiti uuniin.
  3. Asettele kalapalat voideltuun uunivuokaan ja ripottele suolaa ja pippuria mausteeksi.
  4. Leikkaa sitruuna kahteen osaan. Purista toisesta puolikkaasta mehu ja valuta se kalapalojen päälle vuokaan. Leikkaa toinen sitruunan puolikas koristeviipaleiksi tai -lohkoiksi.
  5. Valuta sulatettu voi kalapalojen päälle ja ripottele pinnalle ohut kerros korppujauhoja.
  6. Laita kalavuoka uuniin ja anna kypsyä noin 30 minuuttia.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu