• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Spagetti CarbonaraReseptin teki kumppani

Spagetti Carbonara

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 250gspagettia
    • vettä
    • ruokaöljyä
    • suolaa

Kastike:

    • 4siivuakeittokinkkua
    • 150gpekonia
    • 1rkloliiviöljyä
    • 1/2dlpurjoviipaleita
    • 1dlvarsiselleriviipaleita
    • suolaa
    • rouhittua mustapippuria
    • 3-4dlkermaa
    • tuoretta basilikaa

Tarjoiluun:

    • parmesaania raastettuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä spaghetti pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kastike: Suikaloi keittokinkku ja pekoni. Kuumenna oliiviöljy paistinpannussa ja ruskista suikaleet.
  3. Lisää purjo- ja varsiselleriviipaleet, mausteet sekä kerma pannuun. Anna kiehua muutamia minuutteja. Tarkista maku. Halutessasi voit maustaa kastikkeen valkosipulilla.
  4. Lisää kastike valutetun ja huuhdellun pastan joukkoon. Kuumenna ja silppua pinnalle runsaasti tuoretta basilikaa. Tarjoa parmesaanin kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu