• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Suklaasydänpiiraat

Yllätä ystävät suussa sulavilla leivonnaisilla. Suklaasydänpiiraat on helppo valmistaa valmiin murotaikinan avulla.
Suklaasydänpiiraat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 kpl
  • 30 - 60 min
  • 410 kcal / annos (70g)

Ainekset

10 kpl

Voiteluun

    • kananmunaa

Koristeeksi

    • mantelilastuja

Lisäksi

    • 10kplPirkka Amerikan muffinivuokaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Jaa toinen taikinapala 8 osaan ja ota toisesta vielä 2 samankokoista palaa. Nosta loppu taikina jääkaappiin odottamaan kaulimista.
  2. Jaa muffinivuoat pellille. Painele pienet taikinapalat vuokiin ylös reunoihin asti. Käytä hieman jauhoja apuna. Jaa rusinat, mantelit ja pähkinät vuokiin.
  3. Kauli lopputaikina ohueksi levyksi. Ota siitä esimerkiksi juomalasilla (Ø 7 cm) 10 ympyrää. Nostele ne piiraitten kansiksi. Voitele kannet kevyesti munalla. Ripottele pinnalle mantelilastuja.
  4. Paista piiraita 200-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla noin 13 minuuttia. Tarjoa piiraat haaleina halutessasi jäätelön kanssa.

Ravintosisältö perannos 70g100 g

  • 410 kcal1 720 kJ
  • Proteiinia7 g
  • Hiilihydraatteja44 g
  • Rasvaa29 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille