• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Suolapähkinäbrownie

Suolapähkinäbrownie
Reseptin teki kumppani
  • alle 30 min

Ainekset

    • 120gtummaa suklaata
    • 120gvoita
    • 2kananmunaa
    • 100gruokokidesokeria
    • 100gsaksanpähkinöitä tai pecanpähkinöitä
    • 50gsuolapähkinöitä
    • 100gtomusokeria
    • 120gvehnäjauhoja

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Pingota leivinpaperi (ø 21-24 cm) irtopohjavuokaan.
  2. Sulata voi ja suklaa mikrouunissa tai liedellä kattilassa miedolla lämmöllä muutamia kertoja sekoitellen. Vatkaa kananmunat ja ruokokidesokeri kevyesti vaahdoksi. Sekoita suklaa-voiseos vaahtoon. Yhdistä tomusokeri ja vehnäjauhot. Siivilöi seos suklaa-vaahtoseokseen. Lisää rouhitut pähkinät taikinaan kevyesti sekoittaen.
  3. Paista uunissa noin 9 minuuttia, juuri ja juuri kypsäksi. Tarjoa vaniljajäätelön kanssa. Vinkki! Appelsiinista ja kiivistä leikatut kuutiot tai puolisulaneet vadelmat maistuvat suolapähkinäbrownien kera.

Kommentoi

Arvosana reseptille3