Suppilovahvero-poropizza
Suppilovahvero-poropizzassa yhdistyvät herkullisella tavalla syksyn parhaimmat raaka-aineet. Kokeile myös muita kotimaisia sieniä täytteenä.
- 2 kpl
- 30 - 60 min
- 410 kcal / annos (300g)
Ainekset
2 kpl
- 2 1/2dlvettä
- 1ps(11 g)Pirkka kuivahiivaa
- 1/2tlsuolaa
- 1tlrosmariinia
- n. 5dlvehnäjauhoja
- 2rklöljyä
Kastike
Täyte
- 1l(n. 200 g)tuoreita suppilovahveroita
- 2(300 g)punasipulia
- 1-2rklöljyä
- 150gpieniä punajuuria
- 1pkt(100 g)Pirkka Parhaat poron kylmäsavupaistia
- 1pkt(200 g)Pirkka Parhaat vuohenjuustoa
- 1/2ruukkuPirkka tuoretta timjamia hienonnettuna
- mustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Lämmitä vesi noin 42-asteiseksi. Sekoita joukkoon pieneen jauhomäärään sekoitettu hiiva, suola ja rosmariini. Lisää öljy taikinaan ja alusta loput jauhot vähitellen. Kohota taikina kaksinkertaiseksi.
- Puhdista sienet huolellisesti. Paista pannulla, kunnes sienistä irronnut neste on haihtunut. Nosta sienet lautaselle odottamaan. Kuori ja suikaloi punasipulit. Kuullota ne öljyssä ja lisää ripaus suolaa sekä pippuria.
- Kuori punajuuret ja leikkaa ohuiksi siivuiksi vihannesleikkurilla tai veitsellä. Suikaloi poronpaisti ja murenna vuohenjuusto.
- Vaivaa kohonneesta taikinasta ilmakuplat ja jaa taikina kahtia. Taputtele tai kauli taikinat ohuiksi pyöreiksi pizzapohjiksi erillisille leivinpapapereille. Levitä pizzapohjien päälle ranskankerma. Lisää sittten suppilovahverot ja kuullotetut sipulit. Jaa punajuuriviipaleet ja porosuikaleet pizzoille. Ripottele päälle vuohenjuusto ja timjami. Rouhi lisäksi mustapippuria ja valuta päälle oliiviöljyä.
- Paista pizzoja uunin alatasolla 225 asteessa 10-15 minuuttia.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 300g100 g
- 410 kcal1 710 kJ
- Proteiinia 19 g
- Hiilihydraatteja40 g
- Rasvaa19 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi