Suppilovahvero-poropizza
- Annosmäärä2 kpl
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kananmunaton
Suppilovahvero-poropizzassa yhdistyvät herkullisella tavalla syksyn parhaimmat raaka-aineet. Kokeile myös muita kotimaisia sieniä täytteenä.
- Kananmunaton
Ainekset
2 kpl
2 1/2 dl | vettä tai |
1 ps (11 g) | tai |
1/2 tl | suolaa tai |
1 tl | rosmariinia tai |
n. 5 dl | vehnäjauhoja tai |
2 rkl | öljyä tai |
Kastike | |
---|---|
1 prk | tai |
Täyte | |
1 l (n. 200 g) | tuoreita suppilovahveroita tai |
2 (300 g) | punasipulia tai |
1–2 rkl | öljyä tai |
150 g | pieniä punajuuria tai |
1 pkt (100 g) | tai |
1 pkt (200 g) | tai |
1/2 ruukku | Pirkka tuoretta timjamia hienonnettuna tai |
mustapippuria tai | |
tai |
Valmistus
30 - 60 min
Lämmitä vesi noin 42-asteiseksi. Sekoita joukkoon pieneen jauhomäärään sekoitettu hiiva, suola ja rosmariini. Lisää öljy taikinaan ja alusta loput jauhot vähitellen. Kohota taikina kaksinkertaiseksi.
Puhdista sienet huolellisesti. Paista pannulla, kunnes sienistä irronnut neste on haihtunut. Nosta sienet lautaselle odottamaan. Kuori ja suikaloi punasipulit. Kuullota ne öljyssä ja lisää ripaus suolaa sekä pippuria.
Kuori punajuuret ja leikkaa ohuiksi siivuiksi vihannesleikkurilla tai veitsellä. Suikaloi poronpaisti ja murenna vuohenjuusto.
Vaivaa kohonneesta taikinasta ilmakuplat ja jaa taikina kahtia. Taputtele tai kauli taikinat ohuiksi pyöreiksi pizzapohjiksi erillisille leivinpapapereille. Levitä pizzapohjien päälle ranskankerma. Lisää sittten suppilovahverot ja kuullotetut sipulit. Jaa punajuuriviipaleet ja porosuikaleet pizzoille. Ripottele päälle vuohenjuusto ja timjami. Rouhi lisäksi mustapippuria ja valuta päälle oliiviöljyä.
Paista pizzoja uunin alatasolla 225 asteessa 10–15 minuuttia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,5(10 arviota)
- 30 - 60 min3,2(111 arviota)
- 30 - 60 min3,0(11 arviota)
- 30 - 60 min4,0(22 arviota)
- yli 60 min3,8(10 arviota)
- 30 - 60 min3,8(21 arviota)
- yli 60 min2,9(11 arviota)
- 30 - 60 min3,4(13 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (51 arviota)