
Tandoorikala
Tandoorilohi maistuu herkulliselta riisin, naanleivän ja mangochutneyn kanssa.
4 annostaalle 30 min280 kcal / annos (190g)
Ainekset
4 annosta
- n. 600gkirjolohifileetä
- 3/4tlsuolaa
- ripausmustapippuria
- 1/2-3/4dlPirkka Luomu maustamatonta jogurttia
Pinnalle
- n. 100gPirkka kirsikkatomaatteja
- tilliä tai korianteria
Lisäksi
- Pirkka riisiä
- naanleipää
Valmistus
alle 30 min- Poista kirjolohifileestä tarvittaessa ruodot ja ylimääräinen rasva. Nosta filee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Sekoita jogurtti ja tandooritahna keskenään. Levitä seos fileen päälle. (Anna maustua jääkaapissa ennen kypsentämistä.)
- Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Koristele kala lohkotuilla kirsikkatomaateilla ja yrteillä.
- Tarjoa lisäksi keitettyä riisiä, naanleipää ja mangochutneya.
Katso video
Kategoriat
Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 190g100 g
- 280 kcal1 170 kJ
- Proteiinia 28 g
- Hiilihydraatteja3 g
- Rasvaa18 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi