• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tandoorikala

Tandoorikala
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 280 kcal / annos (190g)

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

    • n. 100gPirkka kirsikkatomaatteja
    • tilliä tai korianteria
    • Lisäksi
    • Pirkka riisiä
    • Pirkka naanleipää

Valmistus

alle 30 min
  1. Nosta filee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Mausta mustapippurilla.
  2. Sekoita jogurtti ja tandooritahna keskenään. Levitä seos fileen päälle. (Anna maustua jääkaapissa ennen kypsentämistä.)
  3. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Koristele kala lohkotuilla kirsikkatomaateilla ja yrteillä.
  4. Tarjoa lisäksi keitettyä riisiä, naanleipää ja mangochutneya.

Ravintosisältö perannos 190g100 g

  • 280 kcal1 170 kJ
  • Proteiinia28 g
  • Hiilihydraatteja3 g
  • Rasvaa18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille