• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tandoorikanasalaatti

Tulinen tandooricurrytahna maustaa kanasalaatin kananpojan fileepihvit sekä kastikkeen. Tämäkin resepti vain n. 2,90€/annos*.
Tandoorikanasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 200 kcal / annos (225g)

Ainekset

4 annosta

Kastike

    • 1prk(200 g)Pirkka laktoositonta kermaviiliä
    • 1rklPirkka tandooricurrytahnaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Mausta broilerit currytahnalla. Anna marinoitua noin 1/2 tuntia. Paista fileepihvit pakkauksen ohjeen mukaan rasvassa pannulla.
  2. Revi huuhdeltu salaatti laakealle vadille. Leikkaa kuorittu punasipuli ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa kurkku ohuiksi suikaleiksi. Sekoita salaatti, sipuli, kurkku ja puolet korianterista keskenään. Nosta broilerit salaatin päälle ja koristele lopulla korianterilla.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja tarjoa salaatin kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Jos sipuli on voimakas, voit miedontaa sen makua kaatamalla sipuliviipaleille lävikön läpi kiehuvaa vettä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 11/2014. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 225g100 g

  • 200 kcal836 kJ
  • Proteiinia31 g
  • Hiilihydraatteja3 g
  • Rasvaa7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille6