• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Täysjyväporilainen ja hölskykurkut

Täysjyväporilainen ja hölskykurkut
Reseptin teki kumppani
  • alle 15 min

Ainekset

    • 4kokonaista Reissumies-leipää
    • 1HK Sininen lenkkimakkaraa
    • 4ananasrengasta
    • muutamia lehtisalaatin lehtiä
    • dijonsinappia

Paistamiseen

    • voita

Hölskykurkut

    • 1/2kurkkua
    • 1dlvalkoviinietikkaa
    • 2rkltilliä
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/2rklsokeria

Valmistus

alle 15 min
  1. Valmista ensin hölskykurkut. Siivuta kurkut juustohöylällä ohuiksi siivuksi. Mittaa astiaan etikka, suola ja sokeri. Saksi joukkoon tilliä. Sekoita hyvin ja lisää kurkut. Anna kurkkujen marinoitua sen aikaa, kun paistat makkaran.
  2. Leikkaa HK:n sinisen lenkin puolikkaat halki pituussuunnassa. Paista (parila)pannulla kauniin ruskeaksi ja raidalliseksi.
  3. Leikkaa palat keskeltä halki ja laita ne reissumiehen väliin. Sivele päälle sinappia, laita päälle salaatinlehtiä, hölskykurkkuja sekä ananassiivu.

Kommentoi

Arvosana reseptille