Täytetty leipä
- Annosmäärä8 viipaletta
- Valmistusaikayli 60 min
Täytetty leipä sopii kevyeksi ateriaksi. Lado täytteeksi suolalihaa ja tomaatteja, ja viimeistele salaatinlehdillä ja juustolla.
Ainekset
8 viipaletta
1 (n. 400 g) | kokonainen vaalea limppu tai |
Täyte | |
---|---|
1 rs (180–200 g) | ruohosipulituorejuustoa tai |
1 pkt (150 g) | tai |
150 g | juustoviipaleita tai |
2 | isoa tomaattia tai |
1 ps (100 g) | tai |
Valmistus
yli 60 min
Leikkaa leivästä ohut pala kanneksi ja kaiverra loppu leipä ontoksi.
Voitele leivän pohja ja kansi tuorejuustolla. Lado pohjalle puolet suolalihasta, viipaloiduista tomaateista, salaatinlehdistä ja juustoviipaleista. Tee vielä kustakin aineesta toiset kerrokset leipään. Paina aineksia leivän sisään, jotta kaikki kerrokset mahtuvat. Nosta kansi leivän päälle.
Kääri täytetty leipä tiiviisti kelmuun, siirrä jääkappiin ja nosta päälle esimerkiksi painava leikkuulauta. Leivän tulee painua kunnolla.
Tarjoa leipä eväänä viipaleiksi leikattuna.
Kuivata leivän sisus ja jauha korppujauhoksi.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,6(321 arviota)
- 30 - 60 min3,0(1 arvio)
- 30 - 60 min4,3(146 arviota)
- yli 60 min4,6(24 arviota)
- 30 - 60 min3,8(49 arviota)
- 30 - 60 min3,7(3 arviota)
- yli 60 min3,1(16 arviota)
- 30 - 60 min2,0(2 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,6 (25 arviota)