Täytetyt perunankuoret
Lämpimän juustoiset täytetyt perunankuoret eli potato skins ovat mitä parhainta syysruokaa ja ne maistuvat koko perheelle. Tämäkin resepti vain n. 1,70€/annos*.
- 4 annosta
- yli 60 min
Ainekset
4 annosta
- 2tlrypsiöljyä
- 1pkt(140 g)Pirkka pekonia
- 1prk(200 g)Valio dippi & kastike jogurttia, paprika ja chili
- 1/2pkt(à 180 g)cheddarjuustoa raastettuna
- 3/4dllehtipersiljaa hienonnettuna
- 1/2tlmustapippuria
Valmistus
yli 60 min- Pese perunat huolellisesti. Hiero öljy perunoihin ja pistele ne kauttaaltaan haarukalla. Siirrä peruna uunipellille ja paista 200 asteessa noin tunti, kunnes perunat ovat kypsiä. Anna perunoiden jäähtyä hetki.
- Suikaloi pekoni ja ruskista se pannulla rapeaksi. Halkaise kypsät perunat pituussuunnassa ja koverra sisus kulhoon. Varo rikkomasta perunan kuorta.
- Muhenna perunat survimella ja lisää joukkoon pekonit, jogurttikastike, persilja sekä puolet juustoraasteesta. Sekoita hyvin ja annostele täyte perunankuorille. Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta ja rouhi päälle pippuria.
- Paista perunoita uunissa 200 asteessa 10-15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä. Tarjoa perunat salaatin kanssa.
Tiesitkö että...
Voit valmistaa perunat myös edellispäivältä ylijääneistä uuniperunoista. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi