• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Täytetyt pikkupitat

Täytetyt pikkupitat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 kpl
  • alle 30 min
  • 154 kcal / 100 g

Ainekset

12 kpl

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuumenna pitaleivät pakkauksen ohjeen mukaan. Viipaloi mozzarella 12 viipaleeksi. Viipaloi tomaatit ja paprika. Halkaise pitat niin, että ne jäävät kiinni toisesta päästä.
  2. Voitele leivät pestolla. Täytä mozzarellalla, tomaatilla, paprikalla ja kalkkunalla. Kääri kelmuun ja tarjoa retkieväänä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 154 kcal643 kJ
  • Proteiinia7,17 g
  • Hiilihydraatteja14 g
  • Rasvaa7,93 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille