Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Tilliliemi pakasteravuilleReseptin teki kumppani

Tilliliemi pakasteravuille

  • yli 60 min

Ainekset

    • 2lvettä
    • 3rklkarkeaa merisuolaa
    • 2sokeripalaa
    • nippukruunutilliä kukintoineen
    • 1pkt(16-22 kpl)pakasterapuja

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuumenna vesi, suola, sokeripalat ja kruunutilli kiehuvaksi.
  2. Irrota jäinen rapuharkko muovirasiasta ja siirrä se isoon astiaan. Kaada tilliliemi päälle. Anna sulaa ja maustua jääkaapissa muutamasta tunnista seuraavaan päivään.
  3. Nosta hyvin valutetut ravut tarjoiluvadille ja nauti paahtoleivän, voin ja tillisilpun kanssa. Voit myös sulattaa pakasteravut hitaasti jääkaapissa ja valuttaa niissä olevan tilliliemen pois.
  4. Pane ravut astiaan ja kaada keitetty, jäähdytetty liemi rapujen päälle.
  5. Anna maustua jääkapissa vuorokauden ajan. Rapuaterian juomiksi sopivat kivennäisvesi, olut ja valkoviini. Kokeile vaikkapa ranskalaista La Chablisienne Chablista.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Lisää tästä reseptin raaka-aineita ostoslistallesi

Valikoima ja hinnat kaupasta K‑Citymarket Iso Omena
Iso Omena
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Meira Merisuola 800g karkea
    Meira Merisuola 800g karkea
    0,65/kpl0,81/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Jozo karkea merisuola 500g
    Jozo karkea merisuola 500g
    1,85/kpl3,70/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Dansukker Pikku-Sirkku palasokeri 500g
    Dansukker Pikku-Sirkku palasokeri 500g
    1,15/kpl2,30/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Dansukker Ruokopalasokeri 500g Reilun kaupan tuote
    Dansukker Ruokopalasokeri 500g Reilun kaupan tuote
    2,09/kpl4,18/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Dansukker Sirkku palasokeri 750g
    Dansukker Sirkku palasokeri 750g
    1,45/kpl1,93/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille