
Tilliliemi pakasteravuille
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Rapujuhlat kuuluvat kesään! Laita ravut maustumaan tilliliemeen juhlia edeltävänä päivänä.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
2 l | vettä tai |
3 rkl | karkeaa merisuolaa tai |
2 | sokeripalaa tai |
nippu | kruunutilliä kukintoineen tai |
1 pkt (16–22 kpl) | pakasterapuja tai |
Valmistus
yli 60 min
Kuumenna vesi, suola, sokeripalat ja kruunutilli kiehuvaksi.
Irrota jäinen rapuharkko muovirasiasta ja siirrä se isoon astiaan. Kaada tilliliemi päälle. Anna sulaa ja maustua jääkaapissa muutamasta tunnista seuraavaan päivään.
Nosta hyvin valutetut ravut tarjoiluvadille ja nauti paahtoleivän, voin ja tillisilpun kanssa. Voit myös sulattaa pakasteravut hitaasti jääkaapissa ja valuttaa niissä olevan tilliliemen pois.
Pane ravut astiaan ja kaada keitetty, jäähdytetty liemi rapujen päälle.
Anna maustua jääkapissa vuorokauden ajan. Rapuaterian juomiksi sopivat kivennäisvesi, olut ja valkoviini. Kokeile vaikkapa ranskalaista La Chablisienne Chablista.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,0(4 arviota)
- 30 - 60 min3,9(269 arviota)
- yli 60 min3,2(46 arviota)
- yli 60 min4,4(25 arviota)
- yli 60 min3,4(69 arviota)
- yli 60 min3,8(103 arviota)
- yli 60 min4,1(35 arviota)
- yli 60 min3,0(42 arviota)