Tofusalaatti
Keväinen tofusalaatti saa makua yrttimausteisista tofukuutioista. Parsa ja tuoreet rasiavadelmat tekevät salaatista kauniin ja juhlavan. Noin 2,70 €/annos*
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- n. 400gtuoretta vihreää parsaa
- ripaussuolaa
- 1ps(65 g)Pirkka Luomu rucolaa
- 1/2ruukkuabasilikaa
- 1pkt(250 g)SoFine SoCheeze -tofukuutioita, mediterranean herbs (välimeren yrtit)
- 1rs(125 g)Pirkka vadelmia
Kastike
- 3rkltofun marinadin öljyä
- 1-1 1/2rklsitruunanmehua
- 1tlsitruunankuorta raastettuna
- ripaussokeria
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Kuori parsa halutessasi. Keitä parsa laakealla pannulla noin 3 minuuttia. Mausta suolalla.
- Levitä rucola ja basilikanlehdet tarjoiluvadille. Nostele päälle hieman jäähtynyt parsa. Levitä päälle tofukuutiot ja vadelmat.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoa kastike erikseen tai lisää se salaattiin vasta juuri ennen tarjoamista.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi