• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tomaatti-raviolikeitto

Tomaatti-raviolikeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 86,4 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1isosipuli
    • 1valkosipulinkynsi
    • 1rklöljyä
    • 1tlk(500 g)Pirkka paseerattua tomaattia
    • 5dlvettä
    • 1 1/2rklkasvisfondia
    • 1tltimjamia
    • 1/2tlmustapippuria
    • 1/2tlsokeria
    • 1tlk(2 1/2 dl)Valio tomaatti-vuohenjuustoruokakermaa tai
    • muuta maustettua ruokakermaa

Pinnalle

    • basilikaa tai persiljaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota ne öljyssä kattilassa. Lisää paseerattu tomaatti, vesi, fondi ja mausteet. Keitä hiljalleen 5-10 minuuttia.
  2. Lisää raviolit ja keitä vielä noin 3 minuuttia, kunnes raviolit nousevat keiton pinnalle. Kaada joukkoon ruokakerma ja kuumenna. Tarkista maku. Koristele yrteillä. Tarjoa lisäksi tuoretta leipää.

Ravintosisältö per 100 g

  • 86,4 kcal361 kJ
  • Proteiinia2,68 g
  • Hiilihydraatteja9,61 g
  • Rasvaa4,05 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3