Uusille lataajille 5 € Plussa-rahaa

Tomaattinen kalapannu

Katso myös
Tomaattinen kalapannu on helppo arkiruoka, johon grillatut vihannekset antavat makua. N. 1,40€/annos*.
1 ps (400 g)
Pirkka alaskanseitifileepaloja (pakaste)
3/4 tl
suolaa
2 rkl
sitruunanmehua
1 (150 g)
iso sipuli
2
valkosipulinkynttä
1 rkl
öljyä
1 ps (450 g)
Pirkka grillattuja vihanneksia (pakaste)
1 tlk (390 g)
Pirkka pastakastiketta (tomaatti-basilika)
1 dl
vettä
1/4 tl
mustapippuria

Ravintosisältö per 100g

Energiaa
74,00 kcal / 308,00 kJ
Proteiinia
7,20 g
Hiilihydraatteja
4,20 g
Rasvaa
3,00 g

Ravintosisältö per annos

Energiaa
195,00 kcal / 816,00 kJ
Proteiinia
19,00 g
Hiilihydraatteja
11,00 g
Rasvaa
8,00 g
  • 1. Sulata kalafileet, huuhtele vedellä ja kuivaa. Mausta kalat molemmin puolin suolalla ja valele sitruunanmehulla.
  • 2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita pari minuuttia öljyssä tilavassa paistokasarissa. Lisää grillatut vihannekset pannulle. Kääntele, kunnes vihannekset sulavat. Lisää pastakastike. Huuhdo tölkki desillä vettä ja kaada joukkoon. Kuumenna ruoka kiehuvaksi. Mausta mustapippurilla.
  • 3. Nosta kalapalat vihannesten päälle ja peitä kannella. Hauduta miedolla lämmölla, kunnes kalat ovat kypsiä, 10-20 minuuttia, palojen koosta riippuen. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai pastan kanssa.
  • *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.
Pirkka koekeittiö

Tilaa ja nouda