Tomaattinen uunimakkara
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Kananmunaton
Tomaattinen uunimakkara on helppo ja nopea arkiruoka ja maistuu monelle.
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
1 pkt (400 g) | tai |
1 ps (300 g) | tai |
1 (120g) | iso sipuli tai |
2 | valkosipulinkynttä tai |
1 rkl | öljyä tai |
1 prk (500 g) | tai |
1/2 tl | suolaa tai |
1/2 tl | basilikaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
2 dl | tai |
tuoretta basilikaa tai |
Ravintosisältö
Energia | 504 kJ / 121 kcal |
Rasva | 8 g |
Hiilihydraatit | 7 g |
Proteiini | 5 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Poista makkarasta kuori ja tee viiltoja parin sentin välein. Puhdista paprikat ja paloittele ne reiluiksi paloiksi.
Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita rasvassa pannulla, kunnes ne pehmenevät. Lisää tomaattimurska ja mausteet.
Kaada tomaattiseos uunivuokaan ja sekoita joukkoon paprikapalat. Nosta makkarat kasvisten päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes makkara on kuumaa ja juusto sulanut. Ripottele pinnalle hienonnettua tuoretta basilikaa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,9(54 arviota)
- alle 30 min2,5(2 arviota)
- alle 30 min4,2(17 arviota)
- alle 30 min4,0(95 arviota)
- alle 30 min3,9(198 arviota)
- alle 30 min3,7(6 arviota)
- alle 30 min4,3(27 arviota)
- alle 30 min3,6(72 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,7 (135 arviota)
- heimurs4 vuotta sittenHyvää. Tästä tulee uusi suosikki
- Sonni Ami (SOA)5 vuotta sittenMahtava reseptio
- T6 vuotta sittenYep
- andycrofts7 vuotta sittenThat was excellent! Served it with coucous (in which I'd added a knob of butter). Only thing I didn't do was add the basil leaves. As we say in England, "It's a keeper!" ( = for the recipe book)