• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Tomaattiröstit ja paistettua broileria

Tuunaa valmiit röstiperunat herkullisiksi tomaatilla ja parmesaanilla. Tarjoa tomaattiröstit paistetun broilerin kanssa.
Tomaattiröstit ja paistettua broileria
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 115 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 2rs(à 600 g)Pirkka broilerin pintamaustattuja koipipaloja
    • 1ps(450 g)röstiperunoita (pakaste)
    • 2pihvitomaattia
    • 2rklparmesaanijuustoa raastettuna
    • tuoretta basilikaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kypsennä broilerit ja röstit pakkausohjeen mukaan uunissa.
  2. Viipaloi tomaatit ja peitä kypsät röstit tomaattiviipaleilla. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Kuumenna 200 asteessa vielä 3-5 minuuttia. Koristele tuoreella basilikalla.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 115 kcal482 kJ
  • Proteiinia0,6 g
  • Hiilihydraatteja4,74 g
  • Rasvaa0,31 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille