• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Tonnikala-pastavuokaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Tonnikala-pastavuoka

Tonnikala-pastavuokaa kannattaa tehdä kerralla isompi satsi, sillä se maistuu taatusti koko perheelle. Noin 1,00€/annos.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valuta tonnikalasta ylimääräinen neste pois. Hienonna sipuli ja valkosipuli.
  2. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää pesto, kuoritut tomaatit sekä tonnikala. Hauduta kastiketta kannen alla 10 minuuttia.
  3. Keitä sillä aikaa pasta suolalla maustetussa vedessä, noin 7 minuuttia. Valuta pasta hyvin ja sekoita kastikkeen joukkoon. Lisää vettä tarvittaessa.
  4. Kumoa pasta voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle juustoraaste.
  5. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 118 arvostelua
  • Aino22.8.2017

    Ohjeessa ei ole ollenkaan suolaa, laitoin itse 3/4 tl ja silti jäi mauttomaksi. Muuten ok kunhan muistaa lisätä nestettä tarpeeksi.

  • Huolimattomuutta?21.8.2017

    Muuten todella hyvä, mutta ainesosat on väärillä mittasuhteilla. Yksi purkki tonnikalaa 350g pastaa kohti on todella vähän, pasta kun turpoaa keittäessä. Ohjeessa myös puuttuu valkosipuli ainesosista, mutta valmistukseen sitä kuitenkin käytetään.

  • K-Kuluttajapalvelu21.8.2017

    "Huolimattomuutta?", pahoittelut, että valkosipuli on tosiaan jäänyt pois raaka-ainelistasta, se on nyt lisätty. Pastan määrä reseptissä on oikein.

  • Kohtuullinen kokki17.4.2017

    Tonnikalapasta tosi hyvää

  • Av7.3.2017

    Aika mauton ja jotenkin kuiva

  • ES22.2.2017

    Toimii tosin hyvin myös ihan tonnikalakastikkeena, kun laittaa tomaattimurskaa tomaattien sijaan. Punainen pesto maustaa tonnikalan hyvin.

  • Tonnikala18.2.2017

    Oikeen maukasta ja mehevää