• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Tonnikalawokki

Tonnikalawokissa on katkarapuja ja se on maustettu maapähkinä-kookoskastikkeella.
Tonnikalawokki
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 357 kcal / annos (350g)

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

    • 3dlpitkäjyväistä riisiä
    • 7dlvettä
    • 3/4tlsuolaa
    • (kurkumaa)

Valmistus

alle 30 min
  1. Valmista ensin lisäkeriisi. Lisää riisit kiehuvaan, suolalla (ja kurkumalla) maustettuun veteen. Anna kiehua noin 20 minuuttia kannen alla. Ota kattila levyltä ja anna vetäytyä kannen alla vielä 5 minuuttia.
  2. Kaada tonnikalasta hieman öljyä pannulle ja kuullota siinä wokvihanneksia noin 5 minuuttia.
  3. Lisää joukkoon valutettu tonnikala, sulatetut katkaravut, maapähkinä-kookoskastike ja sambal oelek. Kuumenna ja ripottele pinnalle suolapähkinöitä halutessasi. Tarjoa riisin kanssa.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö perannos 350g100 g

  • 357 kcal1 490 kJ
  • Proteiinia19,2 g
  • Hiilihydraatteja47,6 g
  • Rasvaa5,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 6 arvostelua