Tortillakupit
Tortillat ovat monen perheen suosikkiruokaa.
alle 30 min
Ainekset
- 6tortillaa
- 400gjauhelihaa
- 1sipuli
- öljyä
- suolaa
- pippuria
- 1prk(220g)tulista salsakastiketta
- 1prk(150g)ranskankermaa
- 1kypsä avokado
- 1rs(250g)kirsikkatomaatteja
- tuoretta persiljaa tai korianteria
Valmistus
alle 30 min- Lämmitä tortillalettuja mikrossa noin 30 sekunnin ajan kosteaan keittiöpyyhkeeseen käärittynä. Leikkaa jokainen lettu neljään osaan. Painele letunpalat muffinipellin koloihin. Paista 170-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Irrota tortillakupit varovasti ja jäähdytä.
- Ruskista jauheliha öljyssä ja lisää pannulle silputtu sipuli. Paista kypsäksi ja mausta seos suolalla ja pippurilla. Sekoita jauhelihan joukkoon punainen salsakastike ja annostele jauhelihaseosta tortillakuppeihin.
- Viimeistele tortillakipot lusikallisella ranskankermaa, avokado- ja tomaattipaloilla sekä tuoreilla yrteillä.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat
Kommentoi