• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tortillakupit

Tortillakupit
Reseptin teki kumppani
  • alle 30 min

Ainekset

    • 6tortillaa
    • 400gjauhelihaa
    • 1sipuli
    • öljyä
    • suolaa
    • pippuria
    • 1prk(220g)punaista salsakastiketta
    • 1prk(150g)ranskankermaa
    • 1kypsä avokado
    • 1rs(250g)kirsikkatomaatteja
    • tuoretta persiljaa tai korianteria

Valmistus

alle 30 min
  1. Lämmitä tortillalettuja mikrossa noin 30 sekunnin ajan kosteaan keittiöpyyhkeeseen käärittynä. Leikkaa jokainen lettu neljään osaan. Painele letunpalat muffinipellin koloihin. Paista 170-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Irrota tortillakupit varovasti ja jäähdytä.
  2. Ruskista jauheliha öljyssä ja lisää pannulle silputtu sipuli. Paista kypsäksi ja mausta seos suolalla ja pippurilla. Sekoita jauhelihan joukkoon punainen salsakastike ja annostele jauhelihaseosta tortillakuppeihin.
  3. Viimeistele tortillakipot lusikallisella ranskankermaa, avokado- ja tomaattipaloilla sekä tuoreilla yrteillä.

Kommentoi

Arvosana reseptille1