Tulinen kalakeittoReseptin teki kumppani

Tulinen kalakeitto

  • 3-4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

3-4 annosta
    • 1rklruokaöljyä
    • 1tlpunaista chilirouhetta
    • 1tlfariinisokeria
    • 1ps(à 400 g)kirjolohikeittoaineksia (pakaste)
    • 5dlkalalientä
    • 1/2dltilliä hienonnettuna
    • 2rklsmetanaa
    • 1dlmaustekurkkukuutioita

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuumenna ruokaöljy kattilassa ja kiehauta chili siinä.
  2. Lisää pyree, fariinisokeri, kalakeittoainekset ja liemi.
  3. Keitä 15 minuuttia. Lisää tillisilppu, smetana ja kurkkukuutiot.
  4. Kuumenna kiehuvaksi. Tarjoa hyvän leivän kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua