Tulinen tonno-nachosvuoka
- Annosmäärä8 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
Nachojen kanssa maistuu myös tonnikala. Helppoa ja herkullista viikonloppuruokaa.
Ainekset
8 annosta
2 ps (à 200 g) | tai |
2 (200 g) | sipulia tai |
1 (250 g) | punainen paprika tai |
1 rkl | tonnikalatölkin öljyä tai |
2 tlk (à 170 g) | tai |
1 tlk (300 g) | tai |
1 ps (150 g) | tai |
Valmistus
alle 30 min
Kuori ja viipaloi sipulit. Suikaloi paprika. Valuta tonnikalatölkistä öljyä paistinpannuun ja kuullota sipuleita pari minuuttia. Lisää joukkoon paprikat. Sekoittele muutama minuutti.
Kaada uunivuoan pohjalle pussillinen maissilastuja. Levitä päälle sipuli-paprikaseos, valutetut tonnikalat (jätä chilipalot koristeeksi) ja juustodippi. Peitä pinta toisella pussillisella maissilastuja. Ripottele päälle juustoraaste.
Kuumenna 200 asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. (Koristele chileillä.) Tarjoa lisäksi raikasta salaattia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,2(212 arviota)
- alle 30 min4,3(192 arviota)
- alle 30 min3,7(7 arviota)
- alle 30 min3,5(4 arviota)
- 30 - 60 min4,1(30 arviota)
- alle 30 min4,7(3 arviota)
- alle 30 min4,4(9 arviota)
- alle 30 min4,5(102 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,4 (20 arviota)