• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Tuliset tonnikalapaprikat

Tuliset tonnikalapaprikat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 280 kcal / annos (325g)

Ainekset

4 annosta
    • 4isoa punaista tai keltaista paprikaa
    • öljyä

Täyte

    • 1sipuli
    • tai
    • 2pientä nippusipulia varsineen
    • 1tlk(185 g)Pirkka tonnikalaa chilikastikkeessa
    • 1ps(450 g)Pirkka Mexican Mix vihannessekoitusta (pakaste)
    • 1tlk(200 g)Pirkka tonnikalapaloja vedessä
    • ripausmustapippuria
    • 1/2-1prk(à 300 g)Pirkka juustodippiä
    • n. 1dlPirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Halkaise paprikat niin, että kantakin puolittuu. Typistä kanta sisäpuolelta ja poista siemenet ja valkoiset osat. Voitele puolikkaat sisältä ohuesti öljyllä ja esikypsennä 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  2. Hienonna sipuli ja kuullota tonnikalatölkin maustekastikkeessa. Lisää pakastevihannekset. Kypsennä pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Valuta tonnikalasta vesi. Murenna molempien tonnikalatölkkien sisällöt vihannesten joukkoon. (Voit halutessasi poistaa chilitonnikalasta chilipalon.) Mausta pippurilla ja kuumenna hyvin.
  4. Täytä paprikat tonnikala-vihannesseoksella. Sekoita juustodippi tasaiseksi ja levitä täytteen päälle. Ripottele juustoraaste pinnalle ja kuorruta uunissa noin 10 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin. Tarjoa salaatin ja leivän kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 325g100 g

  • 280 kcal1 180 kJ
  • Proteiinia25 g
  • Hiilihydraatteja18 g
  • Rasvaa12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 9 arvostelua