Tuulihatun uusi tyyli

Tutut tuulihatut paistetaan nyt kuohkeaksi rullaksi ja täytetään yrttisellä lohitäytteellä.

Ohjeidemme avulla onnistut helposti maukkaan tuulihatturullan valmistamisessa.

  1. Sulata rasva. Lisää vehnäjauhot samalla sekoittaen kierre- tai sähkövatkaimella. Lisää vesi ja kuumenna seosta kokoajan.  
  2. Levitä seos tasaisesti uunipellille leivinpaperin päälle.
  3. Hienonna lohi ja vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään.
  4. Kääri rullalle kääretortun tapaan ja laita rulla jääkaappiin vetäytymään.

Lohitäytteisen tuulihatturullan ohjeeseen pääset tästä.

Tarjoa tuulihatturulla alkuruokana salaatin kanssa tai kahvipöydän suolaisena.