Twix-laskiaispullaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Twix-laskiaispulla

Twix-laskiaispulla on todellinen överipulla: sisällä on herkullista Twix-tahnaa sekä kermavaahtoa ja kuorrutus valmistuu kahdesta suklaasta.

  • 12-14 kpl
  • yli 60 min

Ainekset

12-14 kpl

Täyte

Kuorrutus

    • 150gtummaa suklaata
    • 75gTwix-patukkaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Jos käytät kuivahiivaa, sekoita se pieneen jauhomäärään ja lämmitä neste 42-asteiseksi. Lisää muna, sokeri, suola ja kardemumma. Lisää jauhot vähitellen ja alustamisen loppuvaiheessa pehmeä tai sulatettu, jäähdytetty rasva. Alusta taikina tasaiseksi, käsistä irtoavaksi. Anna kohota kaksinkertaiseksi lämpimässä paikassa liinalla peitettynä.
  2. Vaivaa taikina leivinpöydällä ja leivo pitkäksi tangoksi. Leikkaa tanko 14 osaan ja pyörittele ne pikkupulliksi. Kohota pullia pellillä leivinpaperin päällä liinalla peitettynä.
  3. Paista pullia 225 asteessa uunin keskitasoa alemmalla tasolla 7-10 minuuttia. Jäähdytä pullat.
  4. Vaahdota kerma napakaksi vaahdoksi ja mausta se halutessasi tomusokerilla. Halkaise pullat. Täytä pullat Twix-tahnalla ja kermavaahdolla. Nosta jokaisen pullan hattu paikoilleen.
  5. Sulata suklaa ja rouhi Twix-patukat. Valuta suklaasulaa kuorrutukseksi pullien päälle. Ripottele pinnalle rouhittua Twixiä.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 35 arvostelua