• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
Unkarilainen gulassikeitto kookosrasvallaReseptin teki kumppani

Unkarilainen gulassikeitto kookosrasvalla

  • 5 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

5 annosta
    • 2rklkookosrasvaa
    • paprikajauhetta
    • 2sipulia
    • vettä
    • 3-4tomaattia
    • 400gnaudanlihaa suikaleena
    • 400gpossunlihaa suikaleena
    • 1paprika
    • 2valkosipulinkynttä
    • 2lihaliemikuutiota
    • mustapippuria
    • 4perunaa
    • suolaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata rasva kattilanpohjalla.
  2. Lisää 1 rkl paprikajauhetta.
  3. Silppua joukkoon sipulit.
  4. Kääntele seosta hetki.
  5. Lisää tilkka vettä ja viipaloi joukkoon tomaatit.
  6. Hauduta muutama minuutti.
  7. Lisää vettä lähes kaksi litraa.
  8. Pane lihasuikaleet kattilaan.
  9. Suikaloi joukkoon myös paprika.
  10. Murskaa valkosipulinkynnet ja pane ne keitokseen liemikuutioiden kanssa.
  11. Rouhi joukkoon mustapippuria.
  12. Keitä keittoa hiljalleen puolisen tuntia.
  13. Pilko joukkoon perunat ja keitä vielä varttitunti.
  14. Tarkasta maku ja lisää keittoon halutessasi vielä paprikajauhetta ja suolaa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille