• Erityisruokavaliot

Unkarilainen gulassikeitto kookosrasvalla

Unkarilainen gulassikeitto kookosrasvalla
Reseptin teki kumppani
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

5 annosta
    • 2rklkookosrasvaa
    • paprikajauhetta
    • 2sipulia
    • vettä
    • 3-4tomaattia
    • 400gnaudanlihaa suikaleena
    • 400gpossunlihaa suikaleena
    • 1paprika
    • 2valkosipulinkynttä
    • 2lihaliemikuutiota
    • mustapippuria
    • 4perunaa
    • suolaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata rasva kattilanpohjalla.
  2. Lisää 1 rkl paprikajauhetta.
  3. Silppua joukkoon sipulit.
  4. Kääntele seosta hetki.
  5. Lisää tilkka vettä ja viipaloi joukkoon tomaatit.
  6. Hauduta muutama minuutti.
  7. Lisää vettä lähes kaksi litraa.
  8. Pane lihasuikaleet kattilaan.
  9. Suikaloi joukkoon myös paprika.
  10. Murskaa valkosipulinkynnet ja pane ne keitokseen liemikuutioiden kanssa.
  11. Rouhi joukkoon mustapippuria.
  12. Keitä keittoa hiljalleen puolisen tuntia.
  13. Pilko joukkoon perunat ja keitä vielä varttitunti.
  14. Tarkasta maku ja lisää keittoon halutessasi vielä paprikajauhetta ja suolaa.

Kommentoi

Arvosana reseptille