Uunibroileria ja perunoitaReseptin teki kumppani

Uunibroileria ja perunoita

  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 4suurta perunaa, esim. Rosamundaa
    • kasviöljyä
    • suolaa
    • 4broilerin rintafileetä
    • 1/2dlvehnäjauhoja
    • 1hapan omena
    • 3dlranskalaista omenasiideriä
    • roseepippuria
    • 2dlkermaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Pese perunat ja leikkaa ne reiluiksi lohkoiksi. Sivele lohkot kasviöljyllä ja ripottele päälle suolaa. Jaa lohkot uunipellille.
  2. Paloittele rintafileet haarukkapaloiksi. Sekoita lautasella keskenään kevyesti vehnäjauhot ja teelusikallinen suolaa. Pyöritä lihapalat kevyesti jauhoseoksessa ja ruskista ne nopeasti kuumalla paistinpannulla kasviöljyssä.
  3. Pane ruskistetut lihapalat uunivuokaan ja kuutioi päälle omena. Kaada siideri ja kerma vuokaan ja ripottele päälle roseepippuria.
  4. Pane kanavuoka sekä perunat 200-asteiseen uuniin ja kypsennä puolisen tuntia. Tarjoa salaatin kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Jos haluat maidottoman ruuan, jätä kerma pois.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille