Vadelma-riisisuklaajälkiruoka
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
Vadelmakiisseli suklaariisimuro makeisilla on herkullinen jälkiruoka arkeen.
- Gluteeniton
Ainekset
4 annosta
200 g (n. 4 dl) | tai |
2 dl | vettä tai |
1/2 dl | sokeria tai |
1 dl | vettä tai |
2 rkl | perunajauhoja tai |
Pinnalle | |
---|---|
n. 40 g | valkosuklaata tai |
1 dl | Pirkka riisimuroja tai |
1 prk (200 g) | tai |
Valmistus
alle 30 min
Kaada jäiset vadelmat, vesi (2 dl) ja sokeri kattilaan. Keitä 2–3 minuuttia sekoittaen. Nosta pois liedeltä.
Sekoita kylmä vesi (1 dl) ja perunajauhot keskenään. Kaada suurus ohuena nauhana vadelmien joukkoon hyvin sekoittaen. Siirrä kattila takaisin liedelle ja kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli kerran pulpahtaa. Nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä hetki.
Jaa kiisseli laseihin tai tarjoilumaljoihin.
Sulata paloiteltu suklaa hyvin miedolla lämmöllä kattilassa, sulatusteholla mikrossa tai vesihauteessa. Sekoita joukkoon riisimurot. Levitä riisimuroseos pieninä kokkareina leivinpaperin päälle leikkuulaudalle tai lautaselle. Siirrä muroseos jääkaappiin jähmettymään.
Sekoita turkkilainen jogurtti tasaiseksi ja lusikoi kiisselin päälle. Ripottele pinnalle riisisuklaat. Tarjoa heti.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,4(17 arviota)
- yli 60 min4,5(132 arviota)
- alle 15 min4,7(3 arviota)
- alle 30 min3,2(5 arviota)
- 30 - 60 min3,9(36 arviota)
- yli 60 min3,7(26 arviota)
- yli 60 min3,8(26 arviota)
- yli 60 min4,2(207 arviota)
Arvostele resepti
ka. 1,0 (4 arviota)