• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Välimeren kasvispiirakka

Välimeren kasvispiirakka tehdään grillatuista vihanneksista. Tarjoa iltapalana salaatin kanssa. Tämäkin resepti vain n. 0,90€/annos*.
Välimeren kasvispiirakka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

8 annosta

Täyte

Valmistus

30 - 60 min
  1. Painele sulatettu piirakkataikina pyöreän piirakkavuoan (halkaisija 27 cm) pohjalle. Esipaista pohjaa 200-asteisen uunin alatasolla 12 minuuttia.
  2. Paista grillattuja vihanneksia rasvassa pannulla 5-6 minuuttia. Levitä vihannesseos esipaistetun pohjan päälle.
  3. Sekoita ruokakerman joukkoon kananmunat, timjami tai oregano, suola ja mustapippuri. Kaada seos vuokaan. Viipaloi mozzarella ja levitä piirakan pinnalle. Paista vielä noin 30 minuuttia uunin alatasolla. Tarjoa piirakka hieman jäähtyneenä ja koristele pinta basilikalla.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit valmistaa piirakan jo edellisenä päivänä, jolloin maut ehtivät tasaantua jääkaapissa. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2012. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 130g100 g

  • 271 kcal1 130 kJ
  • Proteiinia7,25 g
  • Hiilihydraatteja16,5 g
  • Rasvaa19 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille16