Välimerihenkiset lämpimät leivät

Pienet, suupaloiksi sopivat lämpimät leivät ovat oiva alkupala tai illanistujaisten herkku. Tässä reseptissä ne saavat makunsa suoraan italialaisesta keittiöstä. Kokeile ja hullaannu!

AineksetVaihe 1Vaihe 2Vaihe 4Vaihe 4

LÄMPIMÄT LEIPÄSET

  • 1 Pirkka kiviuunikierrepatonki
  • 1 prk (135 g) Pirkka Arrabiata pestoa, Pirkka Sitruunapestoa tai Pirkka Välimeren tahnaa
  • 1 pkt (125 g) Pirkka Mozzarella di bufala campana
  • 1 pkt (250 g) kirsikkatomaatteja
  • tuoretta basilikaa

Lämmitä uuni 180 asteeseen.

Siivuta kiviuunikierrepatonki. Sivele patonkisiivuille haluamaasi Pirkka valmistahnaa. Päällystä leivät halkaistuilla kirsikkatomaateilla.

Paista leipiä uunin keskitasolla 10 minuuttia.

Viimeistele lämpimät leivät mozzarellajuustosiivuilla sekä basilikalla.

Tarjoa pieninä suupaloina tai esimerkiksi keiton tai salaatin lisukkeena.

Lue myös

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

reseptin Pirkka-tuotteet

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.
Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.