• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Valkosipuli-yrttipossu

Valkosipuli-yrttipossu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 207 kcal / annos (185g)

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

    • 1dlpersiljaa tai basilikaa hienonnettuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa filee noin sentin viipaleiksi. Painele viipaleita leikkuulautaa vasten hieman ohuemmiksi. Kuori ja suikaloi sipulit.
  2. Ruskista lihaviipaleet öljyssä useassa erässä paistokasarissa. Kuullota sipulit.
  3. Siirrä ruskistetut lihaviipaleet takaisin kasariin. Mausta lihat yrttiseoksella, pippurilla ja ripauksella suolalla. Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja sekoita. Lisää vesi ja ruokakerma.
  4. Hauduta kastiketta kannen alla 10 minuuttia. Ripottele pinnalle yrttejä. Tarjoa valkosipuli-yrttipossua perunoiden tai riisin kanssa.

Ravintosisältö perannos 185g100 g

  • 207 kcal865 kJ
  • Proteiinia20,1 g
  • Hiilihydraatteja4,37 g
  • Rasvaa11,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille