Valkosipulikanaa couscous-salaatilla
Raikas ja yrttinen couscous-salaatti on ruokaisa ateria mehevien kanan fileepihvien kanssa. Resepti: Kariniemen
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 2dlhelmicouscousia
- 1/2kurkku
- 200gkirsikkatomaatteja
- 1/2ruukkuabasilikaa
- 1/2ruukkuatuoretta minttua
- 1sitruunan raastettu kuori ja mehu
- 1/2dloliiviöljyä
- 2rklhunajaa
- 1/2tlmustapippuria
- suolaa
Valmistus
alle 30 min- Keitä couscous pakkauksen ohjeen mukaan ja anna sen jäähtyä.
- Kuutioi kurkku ja puolita kirsikkatomaatit. Hienonna basilika ja minttu. Sekoita sitruunanmehu ja kuori, oliiviöljy, hunaja, suola sekä rouhittu mustapippuri keskenään.
- Sekoita couscous, kurkku, tomaatit, yrtit ja kastike keskenään. Anna maustua, kunnes fileepihvit on paistettu.
- Paista fileepihvit molemmin puolin kauniin värisiksi ja kypsiksi pienessä määrässä rypsiöljyä. Tarjoa paistetut fileepihvit couscous-salaatin ja esimerkiksi aiolin kera.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi