• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Valkosuklaa-pannacottaReseptin teki kumppani

Valkosuklaa-pannacotta

Valkosuklaa-pannacotta on italialainen jälkiruoka, joka on makea, pehmeä ja herkullinen. Mausta valkosuklaa-pannacotta halutessasi konjakilla.

  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 4dlkuohukermaa
    • 2liivatelehteä
    • 1vaniljatanko
    • 100gvalkosuklaata
    • 2rklfariinisokeria tai tummaa kidesokeria
    • (1-2 rklkonjakkia)

Valmistus

yli 60 min
  1. Pane liivatelehdet likoamaan väljään kylmään veteen. Halkaise vaniljatanko ja kaavi siitä sisus veitsen kamarapuolella. Kuumenna 2 dl kermaa ja lisää joukkoon vanilja, sokeri ja liotetut liivatelehdet.
  2. Sulata valkosuklaa juoksevaksi vesihauteessa ja lisää vaniljaseokseen. Jäähdytä hetki. Vatkaa 2 dl kermaa kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää seokseen. Mausta halutessasi konjakilla.
  3. Kaada seos kelmulla vuorattuun vuokaan tai kulhoon ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit myös jakaa massan annoskulhoihin.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu