ValkosuklaatiramisutReseptin teki kumppani

Valkosuklaatiramisut

Valkosuklaatiramisut ovat herkullinen suklaajälkiruoka, jossa maistuvat myös mm. keksit ja vanilja. Tarjoa valkosuklaatiramisut jälkkärinä kahvin kera.

  • 8 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

8 annosta
    • 12palaa tummaa suklaata
    • 8keksiä
    • 100gvalkosuklaata
    • 1prk(2 1/2 dl)vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
    • 200gmaustamatonta tuorejuustoa
    • 1/4dltomusokeria
    • 2tlkaakaojauhetta
    • 6ananaskirsikkaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Sulata tummasuklaa minigrip-pussissa mikrouunin sulatusteholla. Pane leivinpaperi tasaiselle, siirrettävälle alustalle. Leikkaa pussin kulmaan pieni reikä ja pursota suklaaraitakuvioita leivinpaperin päälle. Pane jääkaappiin jähmettymään.
  2. Rouhi keksit. Paloittele valkosuklaa kulhoon tai kattilaan ja sulata se mikrouunin sulatusteholla tai miedolla lämmöllä liedellä. Jäähdytä. Vatkaa vaniljakastike kuohkeaksi vaahdoksi, lisää tuorejuusto ja tomusokeri joukkoon koko ajan vatkaten. Lisää sulatettu valkosuklaa vaahtoon ja sekoita hyvin. Annostele vaahto keksimurujen kanssa kerroksittain laseihin tai jälkiruoka-astioihin. Ripottele kaakaojauhetta pinnalle. Koristele annokset ananaskirsikoilla ja suklaakoristeilla. Tarjoa jälkiruokana hyvän kahvin kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu