Vanilja-riisipuuro ja mansikkakastikeReseptin teki kumppani

Vanilja-riisipuuro ja mansikkakastike

Vanilja-riisipuuro ja mansikkakastike tarjoaa ruoan ja jälkiruoan samassa paketissa! Mansikkakastike sopii hyvin yhteen kuuman puuron kanssa. Nauti!

  • 4-6 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4-6 annosta

Vanilja-riisipuuro

    • 3dlvettä
    • 1 1/2dlpuuroriisiä
    • 7dlmaitoa
    • 1/2tlsuolaa
    • 2-3rklsokeria
    • 2rklvaniljasokeria

Mansikkakastike

    • 500gmansikoita
    • 1/2dlsokeria
    • vettä tai mansikkaviiniä

Valmistus

yli 60 min
  1. Puuro: Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää riisit. Keitä kunnes vesi on imeytynyt riiseihin. Lisää maito ja kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Anna kypsyä noin 45 minuuttia miedolla lämmöllä. Sekoita silloin tällöin. Mausta suolalla ja sokereilla.
  2. Mansikkakastike: Soseuta kastikkeen aineet ja tarjoa se lämpimän puuron kanssa. Nauti!

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille