• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vaniljainen vadelma-murupaistos

Vaniljaisen marja-murupaistoksen voit valmistaa myös syvään piirakkavuokaan. Muut hapokkaat marjat sopivat paistokseen vadelmien sijaan. Tämä resepti n. 0,90€/annos*.
Vaniljainen vadelma-murupaistos
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3-4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 701 kcal / annos (232g)

Ainekset

3-4 annosta
    • 1ps(72 g)Pirkka vaniljakastikejauhetta
    • 2dlvehnäjauhoja
    • 80gvoita
    • 3/4dlfariinisokeria
    • 1 1/2dlkaurahiutaleita

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista vaniljakastike pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Mittaa vehnäjauhot kulhoon ja nypi voi jauhojen joukkoon. Lisää fariinisokeri ja kaurahiutaleet. Sekoita kaikki aineet keskenään.
  3. Jaa vaniljakastike uuninkestäviin, pieniin annoskulhoihin ja lusikoi päälle vadelmat. Lisää kauraseos keoiksi vadelmien päälle ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Mikäli käytät tuoreita marjoja lyhennä paistoaikaa 5 minuutilla.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit paistaa paistoksen myös isossa uuniastiassa. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 232g100 g

  • 701 kcal2 930 kJ
  • Proteiinia10,4 g
  • Hiilihydraatteja98,9 g
  • Rasvaa29,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3