Värikäs lihasuikalecouscousReseptin takana kumppani

Värikäs lihasuikalecouscous

  • Annosmäärä6 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Kananmunaton
Resepti: Midi Vuorela
  • Kananmunaton

Ainekset

6 annosta
400 g
 
naudan paisti- tai possusuikaleita
tai
1 rkl
 
öljyä
tai
1/2 ps (à 30 g)
 
sipulikeittoaineksia
tai
2 dl
 
vettä
tai
2 dl
 
kahvikermaa
tai
1
 
sitruunan raastettu kuori ja mehu
tai
1 ruukku
 
persiljaa
tai

Couscous

3 dl
 
lihalientä
tai
1 tl
 
kuminaa rouhittuna
tai
1 tl
 
suolatonta yrttimaustesekoitusta
tai
3/4 tl
 
mustapippuria
tai
3/4 tl
 
kurkumaa
tai
1 ps (à 200 g)
 
herne-maissi-paprikaseosta (pakaste)
tai
3 dl
 
couscousia
tai
1/2
 
kesäkurpitsa
tai

Valmistus

30 - 60 min
Kuumenna öljy pannussa ja ruskista lihasuikaleet. Sekoita sipulikeittoainekset joukkoon ja lisää nesteet. Hauduta 20–30 minuuttia. Mausta sitruunankuoriraasteella ja mehulla. Silppua persilja ja sekoita silppu kastikkeeseen.
Kuumenna lihaliemi, mausteet ja herne-maissi-paprika kiehuvaksi. Lisää couscous-suurimot. Keitä pari minuuttia. Pane kansi päälle ja anna suurimoiden vetäytyä 5 minuuttia. Suikaloi kesäkurpitsa ja sekoita suikaleet suurimoiden joukkoon.
Nauti kastikkeen kanssa.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 2,0 (2 arvostelua)