Värikäs lihasuikalecouscousReseptin teki kumppani

Värikäs lihasuikalecouscous

Resepti: Midi Vuorela

  • 6 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

6 annosta
    • 400gnaudan paisti- tai possusuikaleita
    • 1rklöljyä
    • 1/2ps(à 30 g)sipulikeittoaineksia
    • 2dlvettä
    • 2dlkahvikermaa
    • 1sitruunan raastettu kuori ja mehu
    • 1ruukkupersiljaa

Couscous

    • 3dllihalientä
    • 1tlkuminaa rouhittuna
    • 1tlsuolatonta yrttimaustesekoitusta
    • 3/4tlvastarouhittua mustapippuria
    • 3/4tlkurkumaa
    • 1ps(à 200 g)herne-maissi-paprikaseosta (pakaste)
    • 3dlcouscousia
    • 1/2kesäkurpitsa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuumenna öljy pannussa ja ruskista lihasuikaleet. Sekoita sipulikeittoainekset joukkoon ja lisää nesteet. Hauduta 20-30 minuuttia. Mausta sitruunankuoriraasteella ja mehulla. Silppua persilja ja sekoita silppu kastikkeeseen.
  2. Kuumenna lihaliemi, mausteet ja herne-maissi-paprika kiehuvaksi. Lisää couscous-suurimot. Keitä pari minuuttia. Pane kansi päälle ja anna suurimoiden vetäytyä 5 minuuttia. Suikaloi kesäkurpitsa ja sekoita suikaleet suurimoiden joukkoon.
  3. Nauti kastikkeen kanssa.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Kommentoi

Arvosana reseptille