• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Värikäs pasta carbonara

Värikäs pasta carbonara
Reseptin teki kumppani
  • 30 - 60 min

Ainekset

    • 200gtagliatellea
    • vettä
    • suolaa
    • 1kesäkurpitsa
    • 2porkkanaa
    • 1pkt(170g)pekonia
    • 2dlruokakermaa
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria
    • persiljaa, basilikaa, timjamia

Tarjoiluun

    • parmesaania

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Halkaise pesty kesäkurpitsa, kaapaise puolikkaista pehmeät sisukset lusikalla ja vedä puolikkaat juustohöylällä pitkiksi ”tagliatelle”-lastuiksi. Leikkaa hyvin pestyt porkkanat pitkiksi lastuiksi kuorimaveitsellä vedellen. Lisää kasvislastut pastan keitinveteen noin minuuttia ennen kuin lopetat pastan keittämisen.
  3. Silppua pekoni ja paista silppu rapeaksi. Siirrä silppu talouspaperin päälle valumaan. Kaada kerma pannuun, lisää mausteet ja keitä 2-3 minuuttia. Lisää pekoni pannuun ja sekoita valutettu pasta joukkoon. Viimeistele pasta carbonara yrttisilpulla ja karkeaksi rouhitulla mustapippurilla.
  4. Tarjoa parmesaanin kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua