Värikäs pasta carbonara
- Annosmäärä annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Värikäs pastacarbonara maistuu niin arkena kuin viikonloppuna.
Ainekset
annosta
200 g | tagliatellea tai |
vettä tai | |
suolaa tai | |
1 | kesäkurpitsa tai |
2 | porkkanaa tai |
1 pkt (170g) | pekonia tai |
2 dl | ruokakermaa tai |
ripaus | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
tuoretta persiljaa tai | |
tuoretta basilikaa tai | |
tuoretta timjamia tai | |
Tarjoiluun | |
---|---|
parmesaania tai |
Valmistus
30 - 60 min
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Halkaise pesty kesäkurpitsa, kaapaise puolikkaista pehmeät sisukset lusikalla ja vedä puolikkaat juustohöylällä pitkiksi ”tagliatelle”-lastuiksi. Leikkaa hyvin pestyt porkkanat pitkiksi lastuiksi kuorimaveitsellä vedellen. Lisää kasvislastut pastan keitinveteen noin minuuttia ennen kuin lopetat pastan keittämisen.
Silppua pekoni ja paista silppu rapeaksi. Siirrä silppu talouspaperin päälle valumaan. Kaada kerma pannuun, lisää mausteet ja keitä 2–3 minuuttia. Lisää pekoni pannuun ja sekoita valutettu pasta joukkoon. Viimeistele pasta carbonara yrttisilpulla ja karkeaksi rouhitulla mustapippurilla.
Tarjoa parmesaanin kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,1(201 arviota)
- 30 - 60 min2,9(12 arviota)
- 30 - 60 min4,0(1 arvio)
- 30 - 60 min4,8(18 arviota)
- 30 - 60 min3,4(10 arviota)
- 30 - 60 min5,0(1 arvio)
- 30 - 60 min4,7(29 arviota)
- 30 - 60 min3,3(6 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,6 (83 arviota)