Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Värikäs pasta carbonara vihanneksillaReseptin takana kumppani

Värikäs pasta carbonara vihanneksilla

Resepti: Midi Vuorela

Ainekset

4 annosta
    • 200gtagliatellea
    • vettä
    • suolaa
    • 1kesäkurpitsa
    • 2porkkanaa
    • 1pkt(á 170 g)pekonia
    • 2dlruokakermaa
    • suolaa
    • mustapippuria
    • persiljaa, timjamia ja/tai basilikaa hienonnettuna

Tarjoiluun:

    • parmesaania

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Halkaise pesty kesäkurpitsa, kaapaise puolikkaista pehmeät sisukset lusikalla ja vedä puolikkaat juustohöylällä pitkiksi ”tagliatelle”-lastuiksi. Leikkaa hyvin pestyt porkkanat pitkiksi lastuiksi kuorimaveitsellä vedellen. Lisää kasvislastut pastan keitinveteen noin minuuttia ennen kuin lopetat pastan keittämisen.
  3. Silppua pekoni ja paista silppu rapeaksi. Siirrä silppu talouspaperin päälle valumaan. Kaada kerma pannuun, lisää mausteet ja keitä 2–3 minuuttia. Lisää pekoni pannuun ja sekoita valutettu pasta joukkoon. Viimeistele pasta carbonara yrttisilpulla ja karkeaksi rouhitulla mustapippurilla.
  4. Tarjoa parmesaanin kanssa.

Kategoriat

Kokeile myös

Kommentoi

Arvosana reseptille5 arvostelua