Vegaaninen mantelijuustoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Vegaaninen mantelijuusto

Vegaaninen juusto valmistuu helposti. Mantelijuusto on vegaaninen fetan korvike, joka maistuu esimerkiksi leivän päällä tai salaatissa. N. 0,55€/annos.

  • 6 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

6 annosta
    • 150gkuoretonta mantelijauhetta
    • 1 1/4dlvettä
    • 1/2dloliiviöljyä
    • 2rklsitruunanmehua
    • 1valkosipulinkynsi hienonnettuna
    • 1tlsuolaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Vuoraa juustomuotti tai siivilä harsokankaalla ja laita alle astia. Kaada massa siivilään ja valuta yön yli jääkaapissa. (Voit käyttää myös kahvinsuodatinta ja suodatinpussia).
  2. Nosta valutettu juustopala uunivuokaan. Paista juustoa 175-asteisen uunin keskitasolla noin 40 minuuttia. Jäähdytä. Tarjoa juusto sellaisenaan juustotarjottimella tai esimerkiksi murusteltuna salaatissa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 17 arvostelua
  • Maidoton26.1.2017

    Kauanko tämä säilyy hyvänä?

  • K-Kuluttajapalvelu26.1.2017

    Hei Maidoton, vegaaninen mantelijuusto säilyy jääkaapissa muutaman päivän. Sen voi myös pakastaa.