Venäläinen kaali-makkarakeitto
- Annosmäärä7–8 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kananmunaton
Venäläinen kaali-makkarakeitto maistuu niin arkena kuin viikonloppuna.
- Kananmunaton
Ainekset
7–8 annosta
1 1/2 l | vettä tai |
2 | tai |
1–2 | laakerinlehteä tai |
1/2 (n. 700 g) | Pirkka valkokaalia tai |
4 (400 g) | porkkanaa tai |
1–2 (150 g) | sipulia tai |
1 rs (200 g) | Pirkka herkkusieniä tai |
1 pkt (580 g) | lenkkimakkaraa tai |
1 rkl | öljyä tai |
1 tlk (330 g) | Pirkka cocktailkurkkuja tai |
2 tl | meiramia tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
persiljaa hienonnettuna tai | |
Lisäksi | |
---|---|
1 tlk (150 g) | crème fraîchea (ranskankerma) tai |
Valmistus
30 - 60 min
Kiehauta vesi, lisää fondit ja laakerinlehti. Suikaloi kaali, kuoritut porkkanat ja sipulit. Lisää ne kattilaan ja keitä noin 15 minuuttia. Puhdista sienet ja viipaloi ne. Kuori ja paloittele makkarat.
Paista sienet öljyssä ja ruskista makkarat. Lisää ne kattilaan. Anna kiehua pari minuuttia. Lisää halkaistut ja paloitellut kurkut.
Mausta keitto meiramilla ja mustapippurilla. Ripottele pinnalle persiljaa. Tarjoa ranskankerman kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,4(25 arviota)
- yli 60 min3,1(13 arviota)
- 30 - 60 min4,1(35 arviota)
- 30 - 60 min4,8(13 arviota)
- 30 - 60 min4,2(33 arviota)
- 30 - 60 min2,8(30 arviota)
- yli 60 min4,2(24 arviota)
- 30 - 60 min4,4(10 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,5 (6 arviota)