VenussimpukkapastaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Venussimpukkapasta

Noin 2,60€/annos.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Suikaloi kesäkurpitsa ja kuutioi tomaatit. Hienonna sipuli ja valkosipulit. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Kuullota sipulia öljyssä pannulla miedolla lämmöllä muutama minuutti. Lisää valkosipulit ja chili. Kuullota vielä hetki. Sekoita joukkoon kesäkurpitsa ja paista pari minuuttia. Lisää tomaatit ja lehtipersilja. Mausta suolalla ja pippurilla. Pidä lämpimänä.
  3. Huuhdo jäiset simpukat siivilässä kylmällä vedellä, jotta ne irtoavat helpommin toisistaan ja mahdolliset rikkoutuneet kuorenpalat jäävät siivilään. Kiehauta laakeassa kattilassa tai paistokasarissa noin 1 dl vettä ja nostele simpukat kattilaan. Keitä 3-5 minuuttia kannen alla kovalla lämmöllä, kunnes simpukat avautuvat. Poista avautumattomat simpukat.
  4. Valuta pasta, mutta säästä hieman keitinlientä. Kääntele pasta kasvisseoksen joukkoon. Lisää tarvittaessa keitinlientä. Nostele pinnalle simpukat.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua