• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vihannescouscous

Vihannescouscous
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 144 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Couscous

Valmistus

alle 30 min
  1. Mittaa couscousia varten vesi pinnoitettuun, laakeaan kattilaan. Lisää öljymarinadi ja suola tai murennettu kasvisliemikuuti. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita joukkoon couscous. Siirrä kattila levyltä, peitä kannella ja anna turvota pari minuuttia.
  2. Kuumenna paistokasarissa tilkka marinadia ja lisää jäiset vihannekset. Kuumenna käännellen kovalla lämmöllä noin 5 minuuttia kunnes vihannekset ovat kuumia. Mausta vihannekset suolalla, pippurilla ja yrteillä.
  3. Siirrä couscous-kattila takaisin liedelle ja kuumenna sitä pari minuuttia sekoittaen se samalla irtonaiseksi. Kaada couscous laakealle vadille ja levitä vihannekset päälle. Lusikoi pinnalle valutetut juustokuutiot ja muutama musta oliivi. Tarjoa heti.

Ravintosisältö per 100 g

  • 144 kcal602 kJ
  • Proteiinia3,94 g
  • Hiilihydraatteja13 g
  • Rasvaa8,33 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille