• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vihannesdippi

Vihannesdippi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 30 min
  • 57 kcal / 100 g

Ainekset

    • 1kurkku
    • 3-4porkkanaa
    • 1kukkakaali
    • keltaisia ja punaisia kirsikkatomaatteja
    • retiisejä
    • 2-3omenaa

Kastike

    • 2tlk(à 200 g)kermaviiliä
    • 2psvalmista dippimaustesekoitusta

Valmistus

alle 30 min
  1. Pese kaikki vihannekset ja omenat. Kuori omenat ja porkkanat. Kotimaiset omenat voit käyttää kuorineen. Paloittele kukkakaali pieniksi nuppusiksi ja muut haluamallasi tavalla suuhun hyvin sopiviksi palasiksi.
  2. Asettele vihannekset ja omenalohkot isolle vadille omiksi ryhmikseen. Lisää kermaviiliin maustesekoitus ja aseta kastikekulho vadin keskelle. Pistä kastikekulhoon lusikka, jolla jokainen ottaa kastiketta omalle lautaselleen.

Ravintosisältö per 100 g

  • 57 kcal238 kJ
  • Proteiinia1,61 g
  • Hiilihydraatteja5,46 g
  • Rasvaa3,08 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille